Завтра Україну почнуть брати в полон серйозні морози

У найближчу добу, 24 січня, погоду в Україні обумовлять атмосферні фронти. Сніг та хуртовини очікуються в північних областях, в центрі сніг та дощ, налипання мокрого снігу, на півдні та в Приазов’ї вночі дощ, на заході без істотних опадів. На дорогах України, крім південних областей, ожеледиця.

Вітер південно-західний, північно-східний, південно-східний, північно-західний, 7-12 м/с. Як повідомляє Meteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, температура на півночі та заході знизиться вночі до 6-15 градусів морозу, вдень до 3-10 морозу, в центрі вночі та вдень 5 морозу-2 тепла, на Вінничині вночі похолоднішає до 6-11 морозу, на сході вночі та вдень 0-5 градусів тепла, на півночі Харківської Луганської областей 0-7 морозу, на півдні вночі та вдень 0-9 тепла.

У північних областях

Вночі та вдень сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Температура знизиться вночі до 6-15 градусів морозу, вдень до 3-10 морозу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У південних областях Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі та вдень 0-9 градусів тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У східних областях

Дощ пройде лише вночі в Донецькій та Луганській областях. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-5 градусів тепла, у північних районах Луганської та Харківської областей 0 -7 градусів морозу. Вітер північно-східний, південно-західний, північно-західний, 7-12 м/с.

У західних областях

Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура знизиться вночі до 8-15, вдень до 4-10 градусів морозу, на Закарпатті вночі до 3-7 морозу, вдень 3 морозу-2 тепла. Вітер північно-західний, південно-західний, південно-східний, північно-східний, 7-12 м/с.

У центральних областях

Невеликий сніг пройде лише на Черкащині вночі. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі та вдень 5 градусів морозу-2 тепла. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. У Києві та області Вночі сніг, хуртовина, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 6-7 градусів морозу. Вітер північний, північно-західний, 7-12 м/с.

tsn.ua