Мерія Ужгорода піднімає ціни на проїзд у маршрутках

Рішення набуває чинності з 1 березня.

На сьогоднішньому засіданні виконкому керуючись ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” ст. 197 Податкового Кодексу України, Законом України „Про автомобільний транспорт”, розглянувши звернення ПАТ „Ужгородське АТП-12107”від 20.11.2012 № 349 та ГО „Асоціація пасажирських перевізників міста Ужгорода” від 22.11.2012 № 111,  після тривалих дискусій було прийнято рішення погодити тариф на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, які працюють у режимі руху маршрутного таксі, у розмірі 2,30 грн.

На прохання асоціації перевізників було вирішено дозволити встановлення камер відео-спостереження на кінцевих зупинках маршрутного транспортну. Роботи по встановленню відеокамер та підключення їх до диспетчерської служби та КП “Ужгородпарквідео” повинні бути виконані до 1 квітня 2013 року. Це дасть можливість асоціації перевізників та міській владі контролювати графік рух маршрутного транспорту.

Також служба пасажирських перевезень повинна організувати та встановити на автобусних зупинках інформаційні таблиці з інтервалами руху маршрутного транспорту.

https://zakarpatpost.net