У центрі Ужгорода знайшли труп хлопчика з мішком на голові (ФОТО)

Інфрмацію підтвердили у ЦГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Як вдалося дізнатися Мукачево.net з власних джерел, труп знайшли у старому підвалі на вулиці Уральській з мішком на голові. Крім того, на місці знахідки виявили багато крові, що свідчить про те, що хлопчика тривалий час били. Колотих поранень на тілі поки не виявили. Наразі тривають слідчі дії, зокрема інспектується знайдене тіло хлопчика.

Джерела Мукачево.net зауважують, що роми шукали зниклого хлопчика уже більше тижня, а про зникнення повідомили правоохоронців тільки кілька днів тому.

Також, як стало відомо Мукачево.net, на міце події прибув представник Інтерполу.

Нагадаємо, ще 17 січня у міліцію звернулася дівчина з заявою про зникнення її брата Степана Баджо, 2000 року народження, мешканця м. Ужгород. В обідню пору 14 січня хлопець пішов з дому, за його словами, відправився в інтернет клуб. З тих пір його місце занходження невідоме.

Міліція почала пошук зниклого, в тому числі звернулася до жителів міста і області по допомогу. Зокрема були надані прикмети Степана – зріст приблизно 140 см, тіло худорляве, волосся і очі чорні. Був одягнутий у спортивні штани чорного кольору, світлу куртку, чорну шапку з білою смугою.

Джерело:  Мукачево.net