Начальник УМВС Закарпаття Василь Варцаба приймав мешканців Перечина і Березного

Кожному зверненню генерал-майор міліції Василь Варцаба приділив особливу увагу, всебічно вивчаючи зміст звернень. Усі без винятку звернення громадян, одразу ж були належним чином оформлені та передані для розгляду й прийняття відповідного рішення.

На Березнянщині у Василя Миколайовича на прийомі побував голова ради ветеранів ОВС району, колишній 1-й заступник начальника Велекоберезнянського РВ УМВС Ростислав Ключковський. Він говорив про співпрацю ветеранської організації з правоохороонцями та щодо можливості реорганізації райвідділу. З питанням реорганізації райвідділу до генерала завітав і голова селищної ради Великоберензнянського району Богдан Кирлик.

У Перечині Василь Миколайович зустрівся з головою Дубриницької сільської ради Любою Лавер, яка висловила задоволення роботою старшого дільничного інспектора міліції, що обслуговує територію села  Дубриничі, Олександри Цар.

Також на прийомі побував президент обласного фонду «Правозахист» Іван Мицька з пропозицією проведення в районі днів правопорядку та законності. Подяку працівникам міліції висловив голова Перечинської райспоживспілки Василь Дзямулич.

Такі зустрічі з населенням за місцем проживання та в трудових колективах вже стали невід’ємною частиною роботи правоохоронців. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до міліції.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ

http://zak-umvs.gov.ua