Погода в Закарпатті та Ужгороді 30 січня

Як повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології,  сьогодні по області  очікується сильний сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення південно-західного вітру 15-20 м/с, в горах хуртовини. Вранці подекуди туман. На дорогах ожеледиця.

По Закарпатській області хмарна погода, вночі сильний сніг на рівнині мокрий сніг. Вдень часом сніг та мокрий сніг, на рівнині подекуди з переходом в дощ.

Вітер південно-західний 7-12, місцями посилення до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла, в горах місцями вночі 6-8, вдень 2-4 морозу.

Автошляхи: Вночі сильний сніг на рівнині мокрий сніг. Вдень часом сніг та мокрий сніг, на рівнині подекуди з переходом в дощ. Місцями : налипання мокрого снігу, ожеледь, в горах хуртовини. Вночі та вранці подекуди туман. На дорогах ожеледиця. Видимість 2-4, в опадах 1-2 км, в сильних опадах та подекуди в тумані 200-500 м.

В Ужгороді хмарна погода, вночі сильний мокрий сніг, вдень мокрий сніг з переходом в дощ. Налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

https://zakarpatpost.net