“Закарпаттяобленерго” орендувало “Лексус” у нового власника

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 10 жовтня уклало угоду з ТОВ «Енергетична Україна ТВ» на оренду автомобіля Lexus GX 470 за 30 тис грн. на невказаний термін. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вартість оренди такого автомобіля у Києві становить $ 120-150 плюс застава до $2 тис. Таким чином за 30 тис грн. у столиці таку автівку можна було б узяти в оренду на 12 місяців, тобто на рік.

За інформацією SMIDA станом на квітень 2012 р. 25% ПАТ «Закарпаттяобленерго» належало НАК «Енергетична компанiя України», а 50% – ТОВ «Енергетична Україна ТВ». Директором і співвласником ТОВ «Енергетична Україна ТВ» є Ігор Тинний, котрий минулого року був обраний членом Наглядової ради «Закарпаттяобленерго». Тинний відомий як бізнес-партнер Владислава Каськіва та Івана Фурсіна.Він володіє київськими ресторанами «Прага» та «Евразия» в щойно відкритому центрі «Океан-плаза», займається малою гідроенергетикою в Карпатах.

Президент ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» Михайло Спектор, днями повідомив, що його компанія продала свої акції «Закарпаттяобленерго» новому власнику.

Наші Гроші