В Ужгороді відбулося засідання природоохоронної Громадської ради

В Державній екологічній інспекції у Закарпатській області днями відбулося засідання Громадської ради організацій та об’єднань природоохоронного спрямування.

В ході засідання було обговорено проблемні питання області у сфері поводження з твердими побутовими відходами та шляхи їх вирішення, внесено та обговорено пропозиції до плану роботи Громадської ради на 2013 рік.

Особливу увагу в ході засідання Громадської ради було приділено питанню еколого-просвітницької роботи та вирішено активізувати діяльність, спрямовану на захист і збереження довкілля, шляхом безпосередньої участі у різноманітних акціях, операціях, проектах, конференціях, в тому числі міжнародних, та інших заходах природоохоронного характеру.

В свою чергу, заступником начальника Державної екологічної інспекцієї у Закарпатській області О.Фенцик запропоновано членам Громадської ради взяти участь у процесі підбору та підготовки громадських інспекторів, яких планується залучати до заходів з охорони навколишнього природного середовища області.

Джерело: Державна екологічна інспекція Закарпатської області