Ужгородський підприємець допомагає хворим дітям

Для цього Олена Ярема зі своїми друзями заснувала рух «Творити добро просто».

Він діє віднедавна, але вже вдалося зібрати 9 тисяч гривень для хворого на лейкемію Роберта Пуйка (на лікування потрібно близько 80 тисяч гривень).

Як розповіла газеті Олена Ярема, їхня мета — допомога хворим дітям. «Ми обираємо когось одного і направляємо всі свої сили на збір коштів для нього. Суть нашої акції — це, образно кажучи, обід, яким ділиться людина раз на місяць. Тобто йдеться всього про 50 грн. А небайдужих, хто хоче поділитися в такий спосіб своїм «обідом», шукаємо найперше серед знайомих та друзів. Навіть створили у Фейсбуці групу, розміщуємо там інформацію про отримані кошти. «Зробили це для того, аби люди нам вірили. І знали, що разом ми сила», — каже пані Олена.

До речі, це вже не перша її подібна акція. Та, що пройшла напередодні Нового року, мала назву «Стань Дідом Морозом». Тоді в соцмережі виставили листи малечі з бажаннями і кожен міг стати благодійником та виконати одне з них. Олена Ярема каже, що збулися мрії 82 вихованців інтернатів, яким передали «замовлені» подарунки. Це й зарядило на інші подібні проекти, запевняє благодійниця.

Джерело: Оксана Штефаньо, Газета “Новини Закарпаття”