А до вас уже навідалася міліція?

У ці дні в області проходить загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Візит», в ході якої дільничні інспектори міліції зобов′язані відвідати кожен населений пункт, дійти до кожної оселі на своїй дільниці.

Не секрет, що перший, до кого звертаються зі своїми проблемами мешканці населених пунктів – це дільничний інспектор міліції. Саме від його професійних дій насамеред залежить підтримання громадського порядку на території обслуговування.

Служба дільничних інспекторів міліції веде боротьбу з хуліганами, п’яницями, сімейними дебоширами тощо. Але головне завдання «шерифа» – це профілактика злочинності. А для того, аби знати про можливі злочини, дільничному слід побільше спілкуватися з громадянами, які завжди підкажуть потрібну інформацію.

У ці дні в області проходить загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Візит», в ході якої дільничні інспектори міліції зобов′язані відвідати кожен населений пункт, дійти до кожної оселі на своїй дільниці. Міліціонери роздаватимуть жителям міст і сіл візитівки з власним прізвищем, номерами контактних телефонів, місцем і годинами прийому громадян.

За словами начальника сектору дільничних інспекторів Ужгородського міськвідділу міліції майора Івана Трофіла, до кожного додому обов’язково завітає дільничний, який обслуговує дану територію. Відрекомендувавшись та назвавши свою посаду, він повинен поцікавитися, хто мешкає в квартирі чи будинку, де працюють чи навчаються господарі, чи був хтось із них раніше засуджений, чи мають громадяни паспорт та реєстрацію? Можуть спитати також, чи хтось із сусідів не турбує вас своєю антигромадською поведінкою. Можливо, ви підкажете правоохоронцям, з ким слід провести невідкладну профілактичну бесіду…

Відтак правоохоронці вручатимуть громадянам власні візитні картки, а також ознайомлять з рекомендаціями щодо попередження крадіжок з квартир, автотранспорту, порядку зберігання вогнепальної зброї. А наостанок вручатимуть пам’ятку “Як не стати об’єктом злочинних зазіхань”.

– Сподіваємося, що громадяни з порозумінням поставляться до візитів правоохоронців і сприятимуть налагодженню партнерських відносин між міліцією і населенням, – каже майор Трофіл.

Контактні телефони адміністративних дільниць Ужгородського МВ УМВС: 

· Дільничний пункт міліції за адресою: м. Ужгород, вул. Грушевського, 6. Тел. 44-52-61. Старший дільничний – ст.лейтенант міліції Драгун Василь Васильович.
· Дільничний пункт міліції за адресою: м. Ужгород, пр. Свободи, 2. Тел. 44-52-63. Ст. ДІМ – капітан міліції Буглина Іван Васильович.
· Дільничний пункт міліції за адресою: м. Ужгород, вул. Висока, 10. Тел. 44-52-64. Ст. ДІМ – капітан міліції Мула Іван Васильович.
· Дільничний пункт міліції за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна, 15/а. Тел. 44-52-67. Ст. ДІМ – ст.лейтенант Ворон Сергій Михайлович.
Щовівторка здійснюється прийом громадян на дільничних пунктах міліції з 9.00 до 11.00. Щочетверга – з 18.00 до 21.00. Щосуботи – з 10.00 до 13.00.

Людмила ФЕЄР, Ужгородський МВ УМВС

https://zakarpatpost.net