Ужгородці освідчуватимуться під винаходом, який поїде на шоу “Україна має талант!”

14 лютого на Театральній площі ужгородці матимуть можливість зізнатися в коханні під чудернацьким винаходом. Про це під час прес-конференції повідомив Євген Бобров, начальника Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому.

За задумом – це незвична парасолька-ліхтар, під якою можна буде освідчуватися у коханні. Хто виготовляє і як саме виглядатиме цей виріб – наразі таємниця і сюрприз, не розголошують й особливостей цієї штукенції. Але, як по секрету зазначив пан Бобров, пізніше цей винахід планують показати і на шоу «Україна має талант».

До слова, винахідником парасолі-ліхтаря є відомий ужгородець. Хоч імені його й не розголошують, але зазначають, що серед його винаходів є розмовляючи пляшка, яка сама розповідає тости під час застіль.

Загалом программу до Дня усіх закоханих супроводжуватимуть вокалісти та конкурсно-ігрова програма. Кожен, хто візьме у ній участь, отримає приз. Серед подарунків – вечеря у ресторані, надати цей приз висловили бажання вже кільканадцять ресторанів Ужгорода.

Джерело:  Мукачево.net