Суддів, які відібрали мандат у нардепа Павла Балоги, можуть відправити на біржу праці

Партія “УДАР” звернеться до Вищої Ради юстиції з вимогою розглянути непрофесійні дії суддів ВАСУ, які визнали недостовірними результати виборів у округах №11 та 71.

Про це заявили в прес-службі “УДАРу”.

“Рішення Вищого Адміністративного Суду України про позбавлення мандатів двох депутатів Верховної Ради – це політичне замовлення, відвертий тиск на парламент та спроба залякати політиків, змусивши їх бути більш лояльними до влади”, – йдеться у заяві.

В “УДАРі” вважають очевидним, що єдиною “провиною” депутатів Павла Балоги та Олександра Домбровського стало їх небажання входження до фракції Партії регіонів. В “УДАРі” зазначають, що таким рішенням створено небезпечний прецедент, який здатен занурити країну в хаос сваволі та деспотії.

“Попри те, що депутати Павло Балога і Олександр Домбровський не належать до опозиції, сьогодні, коли їх цькують за небажання приєднатися до Партії регіонів, опозиція докладе всіх зусиль, аби протистояти цьому тиску на колег”, – йдеться в повідомленні.

ВАСУ в п’ятницю визнав недостовірними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах № 11 (Вінниця) та № 71 (Закарпатська обл.), де обрані відповідно Домбровський і Балога, визнав відсутність у них депутатських повноважень і статусу, а також зобов’язав ЦВК провести повторні вибори в цих округах.

http://tsn.ua