Прокуратура контролює проведення перевірок щодо законності скандального будівництва в Ужгороді

До прокуратури міста Ужгорода звернулись жителі будинку 13, що по вул. Белінського, щодо незаконного проведення будівництва у них під вікнами. На підставі ч. 1 ст. 21 Закону України «Про прокуратуру», звернення мешканців направлено до інспекції ДАБК в Закарпатській області та державної інспекцію сільського господарства в Закарпатській області для проведення відповідних перевірок.

Наразі встановлено, що рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 2010 р., товариству надано дозвіл на розміщення стаціонарної малої архітектурної форми (МАФ) по вул. Белінського, яке попередньо погоджене головним архітектором м. Ужгорода.

В грудні минулого року рішенням Ужгородської міської ради даному товариству надано дозвіл на укладення короткострокового договору сервітутного користування земельною ділянкою для встановлення та обслуговування тимчасової споруди.

Хід проведення перевірок перебуває на контролі прокуратури міста, за результатами яких буде здійснене відповідне реагування та надана оцінка діям контролюючих органів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.