Хуст отримав можливість реконструювати міський водогін за кошти Євросоюзу

Днями у стінах Хустської міської ради відбулася зустріч партнерів зі спільної реалізації польсько-українського проекту «Розвиток партнерської співпраці для покращення транскордонної інфраструктури водопостачання в місцевості Глінне та Янковце – Польща та місцевості Хуст – Україна».

Нагадаємо проект був поданий на конкурс Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» у лютому 2010 року та успішно пройшов складну процедуру відбору.

Головною метою проекту є вдосконалення системи комунальної інфраструктури, зокрема що стосується реконструкції водогону. У ході зустрічі з польськими партнерами бурмістром міста та гміни Лєско Барбарою Янкевич, міський голова Володимир Кащук зазначив, що Хуст надзвичайно зацікавлений в реалізації спільного проекту, адже проблеми з водопостачання, точніше кажучи, зношеність міської водопровідної мережі, є серед ключових.  А за рахунок коштів Євросоюзу інфраструктуру водопостачання у Хусті все таки вдасться покращити. Більше ніж на десяти об’єктах, зокрема на таких проблемних вулицях як Ломоносова, Шевченка, Керамічната ряд іншихзаплановано провести реконструкцію міського водогону, – зазначив міський голова Володимир Кащук. Окрім того, міський голова подякував польським партнерам за активну співпрацю у проекті, реалізовувати який уже візьмуться найближчим часом.

khust-miskrada.gov.ua