Ужгородський пішохідний міст став “Мостом кохання”

Ужгородський пішохідний міст уже багато років поспіль є місцем, де молоді люди засвідчують своє кохання. Замочки, сердечка та різні ковані конструкції дивовижного дизайну прикрашають цю історичну зону міста.

На День Валентина міст офіційно взяв на себе місію Мосту кохання, ставши при цьому місцем визначення найоригінальнішого освідчення.

Організатори акції «Міст кохання», корпорація свят «Не понял», Студентська республіка, Закарпатська ліга КВН та кафедра туризму УжНУ вибирали найцікавіше зізнання в коханні серед шести учасників. І після вітання учасників зимової регати, та після нетривалої наради визначилися із переможцями.

Третє місце було присуджено Івану та Олесі за велетенське серце, оздоблене яскраво-червоними атласними стрічками, яке розгорталось, наче книжка, і сповіщало про кохання пари. Призом Івану та Олесі стала романтична вечеря в «Деці у нотаря».

Приз за друге місце – романтичну вечерю в ресторані «Апріорі» — здобули Сашко та Наталя за своє солодке серце-пряник, оздоблене милими бантиками з мішковини.

Ну, і перше місце – романтичну вечерю в ресторані «Фанфан» — отримали теж Сашко та Наталя за креативне освідчення. Їхнє серце-валентинка, прив’язане до перил мосту, мало довгий хвіст, який тягнувся аж у води Ужа з трьома лише символами – I <3 U.
Сумним є лише те, що учасників цьогорічної акції було не вельми багато. Невже молоді люди розучилися бути романтиками?