На Закарпатті відбудеться День соціальної справедливості

Відповідно до Указу Президента України, з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, громадських організацій до вирішення питань соціальної справедливості, створення у державі соціально-справедливого суспільства, 20 лютого в Україні відзначається День соціальної справедливості.

Усвідомлюючи важливість питань, які піднімає перед нами цей день, Закарпатська обласна служба зайнятості, в рамках Дня соціальної справедливості, організує низку заходів для всіх верств населення.

Міські, районні, міськрайонні центри зайнятості проведуть Дні відкритих дверей, круглі столи, професіографічні екскурсії, інформаційні семінари для безробітних, роботодавців та соціальних партнерів.

Комплексні заходи, які заплановані колективами служби зайнятості, покликані максимально наблизити до кожного громадянина соціальні послуги та забезпечити соціальний захист.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти активну участь у проведенні цих заходів. Детальну інформацію щодо проведення заходів можна отримати в міських, районних та міськрайонних центрах зайнятості.

Джерело: Відділ організаційної та інформаційної роботи обласного центру зайнятості