В Ужгороді затримали “на гарячому” автозлодія

Ще у 2010 році в місті Ужгороді було скоєно 4 крадіжки з автомобілів.

Тоді був затриманий 27-річний раніше судимий мешканець Ужгородщини Іван. Крадіжки він скоював переважно в нічний час, шляхом розбиття скла викруткою. Крав автомагнітоли, цінні речі, барсетки та гаманці. Але під час досудового слідства затриманий втік за межі Закарпатської області та був оголошений в розшук.

–В кінці 2012 році в місті Ужгороді та Мукачеві знову почалися крадіжки з автомобілів. Оскільки в оперативників вже була інформація про те, що на території області з’явився згаданий Іван, та враховуючи, що крадіжки скоювалися подібним способом, ужгородські правоохоронці вирішили перевірити його причетність до них – зазначає заступник начальника Ужгородського МВ УМВС підполковник міліції Володимир Кувик.

І не помилилися. Так, влаштувавши засідки, одного вечора оперативники затримали Івана, коли той саме намагався скоїти чергову крадіжку з авто. Як пояснив затриманий, після приїзду на Закарпаття він встиг обікрасти 9 автівок. По даному факту слідчим Ужгородського МВ УМВС було відкрито кримінальне провадження за ст.185 ч.1. Оскільки суд визначив затриманому міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд, то він вирішив продовжити своє «ремесло», тобто почав знову красти…

Тепер уже точно молодику не вдастся уникнути відповідольності згідно чинного законодавства.

Джерело: Людмила Феєр, Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області