Ужгородські богослови отримали дипломи

В УУБА та КаУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам заочної форми навчання 2012–2013 навчального року

20 лютого 2013 року, з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатському університеті імені Августина Волошина відбувся 12-й випуск студентів заочної форми навчання.

Зі вступним словом та привітанням до присутніх звернувся ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, професор, архімандрит Віктор (Бедь).

У свою чергу, зі словами вітання до присутніх звернулися: проректор з міжнародних богословсько-церковних зв’язків, директор Науково-дослідного інституту богослов’я, філософії та аналітики УУБА–КаУ, доктор філософії, професор Майя Георгіївна Артьомова та перший проректор університету, доктор філософії, професор Микола Михайлович Дідик.

Підводячи підсумки 12 випуску студентів Духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академії імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» отримали 123 дипломи за різними рівнями, а саме: 61 диплом Карпатського університету та 62 дипломи Ужгородської української богословської академії, зокрема, 46 магістрів богослов’я отримали дипломи церковного та державного взірця. Дипломи з відзнако церковного взірця отримали 7 випускників.

За заслуги перед Українською Православною Церквою до нагород орденами та медалями були представлені ряд випускників академії.

Відтак було проведено урочисту процедуру вручення дипломів. Після закінчення урочистого вручення дипломів слово привітання було надано випускникам Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, які висловили вдячність Блаженнійшому Володимиру, Митрополиту Київському і всієї України, Предстоятелю Української Православної Церкви, ректору та професорсько-викладацькому складу академії та університету.

Джерело: Прес-служба Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина