В Ужгороді відбулися урочистості до Дня захисника Вітчизни

23 лютого в Україні відзначається День захисника Вітчизни. Напередодні свята в Ужгороді відбулися урочистості в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі.

У них взяли участь керівники краю: голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида, голова обласної ради Іван Балога, керівники правоохоронних та контролюючих органів, ветерани. Делегацію закарпатської міліції очолював начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Святкові заходи розпочалися із показових виступів бійців спецпідрозділу міліції «Беркут», прикордонників та військових. Також гості мали змогу оглянути виставку зброї та макетів військової техніки.

Відкрив урочисте дійство військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату, начальник Ужгородського гарнізону полковник Іван Васильцюн, наголосивши, що це — свято поваги і вшанування тих людей, які служать Батьківщині нині, і тих, хто захищав її упродовж усієї історії.

Внесення Бойових Прапорів силових структур додали зібранню торжественності.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів, також було делеговано представників війська, силових структур, ветеранів для покладання гірлянди до Вічного Вогню на Пагорбі Слави.

Учасників свята привітали очільники краю Олександр Ледида та Іван Балога, побажавши нинішнім захисникам України наснаги та успіхів у благородній справі служіння Українському народові та Українській державі.

https://zakarpatpost.net