У Тячеві відкрито пункт видачі електронних ключів

Пункт реєстрації користувачів Центру сертифікації ключів при ДПІ у Тячівському районі прийняв своїх перших відвідувачів.

У відкритті підрозділу Центру взяли участь заступник голови ДПС у Закарпатській області Микола Бутенко, начальник Центру сертифікації ключів при ДПС у Закарпатській області Андрій Ковач, начальник ДПІ у Тячівському районі Ілля Матьола, представники громадських організацій та платники податків.

Безкоштовну видачу ключів електронного цифрового підпису запроваджено податковою службою з червня 2012 року. Центр сертифікації ключів при ДПС у Закарпатській області, який працює в м. Ужгороді, за цей час видав майже 5 тисяч ключів.

Відтепер з відкриттям пункту у Тячеві платники податків віддалених від обласного центру районів Рахівщини, Тячівщини і Хустщини зможуть отримати ключі електронного цифрового підпису, не долаючи великі відстані. З цим ключем звітність можна подати і до органів статистики, а незабаром і до органів Пенсійного фонду.

Кваліфіковані фахівці, які пройшли спеціальне навчання швидко та якісно обслуговуватимуть платників. Менше ніж за півгодини кожен бажаючий з підготовленим пакетом необхідних документів отримає свій електронний ключ.

Режим роботи пункту видачі електронних ключів у Тячеві: понеділок – четвер з 9:00 до 20:00 , п’ятниця – з 9:00 до 18:45.

За допомогою щодо підготовки документів можна звернутися за телефоном пункту у Тячеві (03134) 2 12 41.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області

https://zakarpatpost.net