У Берегові п’яний пенсіонер розгулював з гранатою

Вечірньої пори в чергову частину Берегівського райвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя, приватного підприємця. Заявник повідомив про те, що в його ресторані перебуває невідомий чоловік похилого віку, який має при собі предмет, схожий на гранату…

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Берегівського райвідділу міліції, повідомлено про цей випадок працівників МНС і СБУ. Територія довкола ресторану була огороджена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Винуватцем надзвичайної ситуації, як з′ясували правоохоронці, став 63-річний місцевий пенсіонер. Цей відвідувач бару, хильнувши зайвого, під час спілкування з офіціантом дістав з кишені пластиковий футляр і повідомив, що в ньому знаходиться граната! Офіціант повідомив про це власника закладу, який викликав міліцію.

В подальшому в даного громадянина було вилучено пластиковий футляр, в якому справді знаходилася граната іноземного виробництва. Даний предмет було направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Проводиться подальша перевірка по встановленню обставин даної події.

Володимир ПУКАНИЧ, Берегівський РВ УМВС

https://zakarpatpost.net