В Ужгороді міліціонери показують дітям фільм “Правда про наркотики”

Нещодавно працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського МВ УМВС провели ряд профілактичних бесід з учнями місцевих шкіл.

У своїх виступах правоохоронці закликали підлітків сказати „Ні!” наркотикам, адже наркотичні речовини, навіть у невеликій кількості, загрожують життю та здоров’ю, вбивають розумовий потенціал людини, негативно впливають на її здатність мислити, сприяють розриву соціальних зв’язків тощо.

Правоохоронці навели статистичні дані про кількість затриманих осіб за вчинення наркозлочинів, про загальну кількість вилучених торік з незаконного обігу наркотичних речовин та прекурсорів.

Наостанок дітям було продемонстровано документальний фільм „Правда про наркотики”, в якому йшлося про шкідливий вплив вживання наркотиків на молодий організм. Учні також мали змогу почути розповіді самих наркоманів, якими вони були до вживання наркотиків і що з ними сталося після того, як вони стали залежними від наркотиків.

Відтак, після почутого, маємо надію, що юні слухачі зробили належний висновок: ніколи і ні при яких обставинах не слід приймати наркотичних речовин!

Людмила ФЕЄР, Ужгородський МВ УМВС

https://zakarpatpost.net