Народний депутат Василь Ковач спілкувався зі своїми виборцями

Член парламентської фракції Партії регіонів Василь Ковач у середу, 27 лютого, провів особистий прийом громадян в Ужгородському районі. Минулого року, на виборах до Верховної Ради України, Василь Ілліч став переможцем у 68-ому мажоритарному округові. І нині приїхав особисто поспілкуватися зі своїми виборцями.

Зустрітися із парламентарем прийшло майже п’ятдесят закарпатців. Прохання їхні були найрізноманітнішими: від видання пісенних збірок до вирішення проблем водопостачання цілих населених пунктів.

Одразу дві сім’ї звернулися до народного депутата за допомогою у лікуванні дітей. Перша молода пара прийшла на прийом зі своєю 8-місячною донькою. При пологах дівчинці серйозно пошкодили руку і зараз вона розвивається неправильно, уже на 3 сантиметри відстаючи від іншої. Допомогти дитині можна. Проте для цього потрібне дороговартісне лікування за межами області.

Ще одна юна за карпатка у тих-таки 8 місяців перехворіла запаленням легень і після прийому антибіотиків втратила слух. Зараз дівчинці уже 4 роки. Слуховий апарат, який необхідно придбати уже найближчим часом, коштує понад 30 тисяч гривень. А операція, яка б змогла повернути дитині слух, – 30 тисяч євро.

Зрозуміло, що у батьків дівчинки таких коштів немає. Тому вони і звернулися по допомогу до Василя Ковача. Парламентар уважно вислухав обидві історії та пообіцяв допомогти дівчаткам в усьому, що від нього залежатиме.

Окрім цього, зверталися закарпатці до політика з проханнями вирішити питання з виділенням житла, допомогти у будівництві нового приміщення для будинку культури, питаннями підтримки релігійних громад тощо. Усі звернення народний депутат уважно вислухав і вже найближчим часом разом зі своєю командою розпочне роботу над їх вирішенням.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

https://zakarpatpost.net