Мукачівським учням розповіли про шкоду наркотиків

Правоохоронці Мукачівщини запровадили в школах міста Мукачева та Мукачівської району проведення лекції для старшокласників, щодо профілактики поширення наркоманії.

неповнолітніх. Виникає нагальна потреба в розгортанні широкої роз’яснювальної та профілактичної роботи серед підростаючого покоління.

Першими, до кого мукачівські правоохоронці завітали на зустріч, були учні 9-х класів загально-освітньої школи №13.

«Наркотики забирають щороку життя мільйонів людей, але найбільшу турботу викликає те, з якою швидкістю наркоманія нищить молодь і чим це загрожує в майбутньому всьому світу, – розпочав свій виступ начальник кримінальної міліції Валерій Мишанич, – Значними є негативні наслідки для фізичного, психічного та морального розвитку підростаючого покоління».

Звісно, вирішити проблему наркоманії одним розчерком пера чи завдяки одноразовій акції практично неможливо. Саме тому такі лекції практикуватимуться і надалі у всіх навчальних закладах Мукачівщини.

На завершення, правоохоронці продемонстрували неповнолітнім навчальний фільм під назвою “У наркомана немає майбутнього”, в якому без жодних прикрас показано те зло та нещастя, яке несе наркоманія як наркоманам, так і їх рідним.

«Цей фільм викликав відразу навіть від спокуси вживання наркотиків та бажання, при можливості, втримати інших від такого необачного вчинку», – поділився своїми враженнями один з учнів.

Джерело: УМВС України у Закарпатській області