У мера Ужгорода – ще один заступник: Петро Харевич

Сьогодні під час позачергового засідання Ужгородської міської ради ухвально рішення про заступника міського голови – начальника фінансового управління. Новим заступником-начальником став колишній голова Зеленгоспу Петро Харевич.

Обговорення питання пройшло у відчутно «емоційному» ключі: представники опозиції неодноразово просили міського голову пояснити, навіщо у міськраді Ужгорода з населенням у близько 120 тисяч населення 6 заступників. Крім того, зауважували, що питання з незрозумілих причин виноситься на позачергову сесію і терміново, хоч не всі депутати можуть знати, що собою представляє «претендент» на посаду чергового заступника.

«Петро Харевич вже працював начальником фінансового відділу, ми всі його знаємо. Щодо заступників – то заступників-начальників управлінь в міськраді аж ніяк не 6, а всього 4. Призначати на посаду начальника фінансового управління людину потрібно вже – у нас зараз виникають проблеми з фінансуванням, адже документи не приймаються за підписом виконуючого обов’язки», – пояснив Віктор Погорєлов.

Закарпаття онлайн