16 команд Свалявщини зіграли на турнір з міні-футболу пам‘яті Дідренцела

Днями на Свалявщині відбувся IX-й традиційний турнір з міні футболу пам‘яті видатного викладача-тренера Юрія Дідренцела. В змаганнях взяли участь 16 команд Свалявського району.

Команди були розподілені на 4 підгрупи з, яких в подальший раунд виходили по 2 команди. В матчі за третє місце зійшлися «Вінер» та «Коледж-1». За підсумками матчу гравці «Вінера» вибороли бронзові медалі.

У фіналі зійшлися команди «Ліцей» та «Коледж». Підопічні Меллеша Василя виявились на голову сильніші і переграли своїх однолітків з команди «Коледж» (тренер Фалес Петро) з рахунком 5:2.

Під час церемонії нагородження організатори висловили подяку головному меценату турніру – голові Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Олександру Кеменяшу, без фінансової допомоги якого, турнір би не відбувся.

Команда-переможець отримала кубок та золоті медалі, срібні та бронзові медалі та почесні грамоти дісталися другій та третій команді.

Усі чотири команди, які вийшли до півфіналів, отримали футзальні м‘ячі, а кращим гравцям турніру дісталися цінні подарунки у вигляді спортінвентарю.

https://zakarpatpost.net