На Іршавщині правоохоронці виявили на згарищі обгорілий труп людини

Вранці кілька мешканців села Собатино, що в Іршавському районі, йшли у ліс по дрова. Проходячи повз будинок, де напередодні була пожежа, хтось з чоловіків помітив, як на згарищі собаки вигрібають якісь кістки. Підійшовши ближче й відігнавши собак, селянин палкою розколупав знахідку, перевернув і побачив… останки людини!

Про страшну знахідку селяни повідомили до чергової частини Іршавського райвідділу міліції. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівниками райвідділу Мироном Черничком та Мироном Лещишином.

Правоохоронці з′ясували, що напередодні вночі у даному будинку була пожежа. Всередину зайти тоді нікому не вдалося, так як полум’я було дуже велике. Сам будинок був дерев’яний, а стіни обклеєні шпалерами, тож згоріло все швидко. У цій оселі ніхто не проживав, хіба що інколи ночували приїжджі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селяни розповіли правоохоронцям, що в селі напередодні гостював 51-річний мешканець села Загаття. Чоловік цей від народження глухонімий. Коли стали його шукати, то ніде не знайшли. Відтак з’ясувалося, що це саме його останки знайшли на згарищі…

Чоловік цей був не конфліктний, інколи вживав спиртне, багато курив. Можливо, це й стало причиною пожежі. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Правоохоронці з′ясовують обставини загибелі селянина.

http://zak-umvs.gov.ua