Закарпаттю призначили нового природоохоронного прокурора

Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено Михайла Гангура

1 березня, наказом Генерального прокурора України, Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено старшого радника юстиції Михайла Гангура.

Довідка

Народився Михайло Іванович Гангур 1970 року у с. Нанково Хустського району. У 1996 році закінчив навчання у Національній юридичній академії України ім. Я Мудрого і, відтак, розпочав роботу в органах прокуратури .

У різні періоди обіймав посади слідчого прокуратури Берегівського району, прокурорів Перечинського та потім Іршавського районів. У 2004 році працював на посаді заступника прокурора області – начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Закарпатської області. Дотепер працював на посаді начальника організаційно-контрольного відділу прокуратури Закарпатської області.

У 2010 році нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІІ ступеня.

Одружений. Виховує двох дітей.

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області