У Мукачеві на складі згоріла людина

Сьогодні, 4 березня, о 03:12 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в складських приміщеннях на вулиці Ужгородській, що у Мукачеві. На складах зберігались товари гігієнічного та господарського призначення, тож через велику кількість паперових виробів вогонь швидко поширився та набув руйнівних масштабів.

На час прибуття до місця пожежі державних пожежно-рятувальних частин № 17, 18, 19 та добровільної пожежної команди с. Дерцен, вогнем вже було охоплено понад 300 квадратних метрів будівлі. Тож було вирішено на допомогу мукачівським рятувальникам додатково залучити сили і засоби державних пожежно-рятувальних частин № 12 м. Берегова та № 9 м. Свалява. Загалом на ліквідації пожежі працювало 9 одиниць техніки та 44 рятувальника.

Локалізувати пожежу вогнеборцям вдалося лише о 04:40, а повністю ліквідувати о 06:50.

Внаслідок пожежі пошкоджено крівлю та перекриття площею близько 350 м. кв. та господарські й гігієнічні товари, що знаходились всередині. Вправність професіоналів служби «101» дозволила врятувати від знищення чимало матеріальних цінностей. Сума збереженого майна встановлюється.

Під час ліквідації пожежі в побутовій кімнаті було виявлено тіло людини, особа якої та причини загибелі встановлюються.

Причину пожежі та суму матеріальних збитків з’ясовують фахівці.

Джерело: ТУ МНС у Закарпатській області