У Москві загинув актор Андрій Панін

У Москві у віці 50 років помер відомий російський актор Андрій Панін. Його знайшли мертвим у своїй квартирі, як повідомили в поліції.

Правоохоронці заявили, що на час їхнього прибуття, Панін лежав на підлозі і не подавав ознак життя. Вочевидь, актор “впав і вдарився головою”. Подробиці смерті Паніна встановлять судмедексперти.

За декілька годин до смерті Андрія Паніна було номіновано на головну кінопремію Росії – “Ніка” – у номінації “Кращий актор” за роль у стрічці “Спокута”.

У 2013 році глядачі побачать ще дві стрічки з Паніним у головній ролі – “Шерлок Холмс” та “Гетери майора Соколова”.

На даний момент у квартирі актора проводиться дослідча перевірка. Поліція поки заяв не робить, але з джерела у поліції Москви стало відомо, що слідів пограбування у квартирі Паніна не знайшли. Тим часом колеги актора, шоковані звісткою про його смерть, висловили свої співчуття і назвали смерть Паніна великим ударом по російському кінематографу.

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську, виріс в Кемерово. Там він закінчив режисерський факультет Інституту культури. Деякий час актор пропрацював в Мінусинському театрі. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна) і став актором МХАТ імені А.П. Чехова. Панін відомий ролями у стрічках “Бригада”, “Каменська”, “Бій з тінню”, “Втомлені сонцем-2”, та багатьох інших.

http://tsn.ua