Чого хоче жінка?

Редакція «НЕДІЛІ» до свята 8 Березня зібрала думки прекрасної статі про нас, чоловіків. Для чого жінкам чоловіки – читайте у святковому есе…

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Солотвинський солерудник закривають
Аби уникнути екологічної катастрофи, Солотвинський солерудник буде закрито. Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів.

Юрген Крефтнер: «Працюємо не кожен сам за себе, а всі – за кожного»
Щоб дізнатися більше про одного з найуспішніших «лонгомаївців» – представників відомого міжнародного кооперативу, лідеру гурту «Гудаки» зсередини – читайте інтерв’ю Василя БЕДЗІРА.

Олег Зарубінський: «Для нас Євросоюз є певним зразком щодо побудови більш справедливого суспільства…»
Цього року в Брюсселі відбувся неординарний саміт Україна – ЄС, вважає народний депутат Олег Зарубінський. У спільній заяві за результатами зустрічі, підписаній Президентом України Віктором Януковичем, Головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу та Президентом Ради Європейського Союзу Германом Ван Ромпеєм, є багато позитивних сигналів щодо закінчення періоду охолодження стосунків між ЄС та Україною.

Роман Шніцер: «Хворий повинен отримувати медичну допомогу з моменту дзвінка»
У випадку із реформою медичної галузі, до якої причетний кожний громадянин, «відсидітися» у хаті скраю, за давнім українським звичаєм не вдасться. Тим паче тепер, коли настав час уже не обговорення змін, а їх запровадження. То до чого ж готуватися, говоримо з начальником управління охорони здоров’я Романом Івановичем Шніцером.

Березень на городі та в саду
Перерахувати всі роботи, які слід робити на ділянці, неможливо. Для кожного господаря вони свої. Наголосимо на спільних для всіх роботах, які чекають кожної весни. І якщо їх правильно спланувати, то ніякої гонитви та зайвої метушні не буде.

Аби отримувати пенсію в Угорщині, громадянства не достатньо
Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області надіслало інформацію стосовно особливостей пенсійного забезпечення згідно з договором між Україною і Угорщиною. Читайте відповіді на найпоширеніші питання, які задають українські пенсіонери.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу.

http://nedilya.net/