Який гаманець більше притягує гроші?

Гаманець потрібно обирати дуже уважно, бо від його форми, величини та кольору залежить матеріальне становище власника, вважає столичний спеціаліст по фен-шую Владислав Бугров.

Він навчає на своїх семінарах правильно поводитися із грошима.

Гаманець не обов’язково має бути шкіряним. Головне, щоб він подобався власнику та відповідав його очікуванням. Тобто якщо ви хочете заробляти стільки, щоб мати щодня у розпорядженні 10 тисяч гривень, купуйте великий гаманець. Щоб туди вміщалася ця сума.

Великі гаманці більше притягують гроші, ніж маленькі. Є безліч моделей невеликих гаманців. Їх зручно носити у задній кишені джинсів, вони скрізь поміщаються. Але такі, на жаль, не притягують грошей. Бо там купюри мнуться. Є навіть українські та американські прикмети, які застерігають від надмірного перегинання купюр. Гроші цього не люблять. Перед тим як покласти банкноту в гаманець, її розрівнюють і не згинають. Сортують. Спершу менший номінал, далі крупніші.

Раджу своїм клієнтам класти в гаманець китайську монету із червоною стрічкою. Це притягує гроші. Такі продаються в езотеричних магазинах та на Петрівці у Києві. Також сприяють збільшенню статків особливі купюри в гаманці. Це може бути подаровані гроші, купюра з першої зарплати, перша гривня, зароблена від власного бізнесу тощо. Також добре, якщо в гаманці лежить банкнота, серійний номер якої співпадає із датою народження чи номером паспорта.

Гаманець не має бути порожнім. У гаманці без купюр гроші не водяться. Має бути кілька якихось купюр, які ви ніколи не витрачатимите. Я, наприклад, ношу постійно 10 доларів і 10 юанів. Траплялися різні ситуації, коли я лишався без грошей, але ці не витратив. Адже ними не розрахуєшся в магазині. Спершу треба обміняти на гривні.

Щоб гаманець приносив гроші, з нього необхідно повикидати товарні чеки та речі, що не стосуються до примноження грошей. Все в гаманці, крім карток і купюр, заважає примноженню грошей. Це візитки, чеки, сім-картки, фото близьких людей, які полюбляють носити українці.

Найбільше зберігають гроші, за фен-шуєм, чорний та коричневий гаманці. Це кольори землі й металу. Синього, блакитного та зеленого гаманця краще не купувати. Гроші з таких швидко “тікають”.

gazeta.ua