Сало – ліки від ста хвороб

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Сало – ліки від ста хвороб
Сало багате цінними жирними кислотами, які беруть участь у будівництві клітин організму, а також відіграють важливу роль в утворенні гормонів.Читайте рецепти його застосування у народній медицині

Висловлення негативних емоцій продовжує життя
Коли людина злиться, то заради власного здоров’я їй краще випустити пару, заявляють учені. Люди з запальним характером, які не стримують свій гнів, живуть довше

«Циганська вода»
Джерело «Циганська вода» в Микулівцях на Мукачівщині знайти непросто, хоча легенда про нього вже давно вийшла за межі села. Кажуть, що воно лікує хворі очі, допомагає відновити зір. І навіть ніхто зі старожилів уже не пам’ятає, як давно це джерело існує.

Одяг пахне потом: що робити?
Від надмірної пітливості страждають багато людей. Ні антиперсперант, ні душ, ні одяг з натуральних матеріалів не рятують від цієї неприємності. Сам по собі піт не пахне. Запах виникає через бактерій, які осідають на тілі і мокрому одязі. І навіть прання не завжди здатне повернути речі колишню свіжість.

Чому хрустять суглоби
Багатьом знайома ситуація, коли під час руху кістки раптом голосно хрустять. Здавалось би, дрібниця, але з часом неприємний звук починає дошкуляти, та й паніку розвиває: чи, бува, не сигналізує так про себе якась небезпечна хвороба?

Пісні заправки і соуси
Один з головних постулатів французької кухні – будь-яка страва придбає новий, особливий смак, якщо приготувати її з соусом, нехай навіть найпростішим. Пісна їжа – не виняток. Навпаки, різноманітні заправки для салатів і других страв зроблять її смачнішою і апетитнішою, особливо за відсутності традиційних – майонезу та сметани.

Як не зіпсувати «Олів’є»
Чого краще не робити і як підібрати найкращі пропорції інгрідієнтів до найпопулярнішого салату читайте на сторінках газети “ПОРАДИ”

Свіжий номер газети «ПОРАДИ» уже в продажу.

Передплатні індекси: по всій Україні 91145, по Закарпаттю 01002.

https://zakarpatpost.net