Ужгородським жінкам подарували шоу “Нумо, хлопці”

Традиційно до Міжнародного Жіночого дня Закарпатська Ліга КВН долучається до організації веселого розважального шоу «Нумо, хлопці».

8 чоловіків змагаються у 8 конкурсах, 8 – максимальна оцінка, яку виставляють 8 прекрасних жінок-членів журі.

Цьогоріч захід вдруге відбувся у «Фантомі» . У залі було багато глядачів – усі в очікуванні героїв свята. І хлопці не підкачали. У когось виходило краще, у когось не все складалось так, як бажалось, однак загальна атмосфера веселого і невимушеного свята тривала на «ура».

Цьогорічні учасники були приблизно одного віку, із восьми учасників – четверо КВНівців: Іван Граб («FiFa»), Володимир Кірсанов («Сборная причуд Фрейда»), Максим Грежинець та Євген Готра («МОШ»). Були і спортсмени: американський футболіст Віталій Васильняк та баскетболіст, учитель фізкультури у Мукачеві Костянтин Костенко (найвищий учасник за всю історію проведення конкурсу – 2.02 м). Також участь взяв харизматичний студент-турист Микола Цибульняк. Восьмого учасника обрали із присутніх у залі,оскільки один анонсований «нумо хлопець» захворів. Тож, колоритним і вдалим доповненням став Роман Ковтан (на прізвисько «Длинный»): колишній КВНщик, «а тепер просто хороший хлопець», айтішник.

Першим конкурсом стало представлення. Всі учасники спочатку вітали жінок із святом, а потім дивували «кто во что горазд». Віталій сказав, що не вчиться в УжНУ, бо вже закінчив ПТУ. Американський спортсмен і просто хороший хлопець. І завершив: «Больше сказать нечего. А ничего не сказать – это как не сказать ничего». Ваня співав і танцював під «Pretty Woman» і подарував квіти… намальовані на власному тілі (дуже красивий бодіарт). Простий студент-еколог Женя показав уривок із власного скетч-шоу «ГреГоКриВер», а студент турист Коля зізнався: «Я теж коли дивився Хатіко, плакав», побажав жінкам завжди залишатись «піднесеними і щасливими, а не тільки 8 Березня». Вова як істинний КВНщик показав декілька смішних мініатюр і зачитав жарти, а Макс (поки чекав свого друга-звукаря) зізнався, що довго не думав і вирішив засівати. Слід сказати, що у хлопця чудовий голос,а друг-звукарь – просто віртуоз =) («Запомни ты меня таким.. таким счастливым..!»). Баскетболіст Костя здивував класним репчиком про себе, а також привітав жінок і похвалив всіх хлопців-учасників. А Рома скромно зазначив, що колись він був КВНщиком, а тепер він – просто хороший хлопець, побажав всім жінкам достойного чоловіка в подарунок.

Поки журі виставляло оцінки – почався другий, усім із дитинства відомий конкурс «Чувачі». У фінал «батлу» вийшли Рома та Віталік, а Макс і Костя змагались за третє місце. Переміг Віталік, другий – Рома, а третім став Максим.

Третій конкурс – «Хозяйственный»: хлопцям треба було забити гвіздок у ковбицю за найменшу кількість ударів. Легке на перший погляд випробування жоден не пройшов. Однак вболівальник Віталія зміг рівно і до кінця забити гвіздок, за що хлопцеві додали 1 бал.

Наступний конкурс був, напевно, найвеселішим. Імпровізаційний «Пикап-мастер». На сцені – імпровізована Набережна: ліхтар і лавиця… Сидить самотня красива незнайомка (роль виконувала телеведуча «Ранку на «Тисі» Юлія Барабан)… Завдання учасників було не просто познайомитись і сподобатися дівчині, а й взяти її номер телефону. Хто кращий пікап-майстер визначало журі, а Юля могла додати 1 бал тому, кому все ж таки залишила б свій номер. Завдання ускладнювалось тим, що хлопцям знайомитись потрібно було за допомогою певного предмета (повітряної кульки, ковбиці, молотка, туалетного паперу, комп’ютерної мишки, крему для взуття, журналу «Ждем малыша» та банки зеленого горошку). Юля віддала перевагу «хлопцеві з ковбицею» – студентові Миколі Цибульняку.

Доводити, що наші хлопці не тільки красиві, веселі та винахідливі, а й розумні, учасники мали змогу в інтелектуальному конкурсі. За принципом шоу «Останній мільйон» на екрані з’являлись питання із чотирма варіантами відповідей і лише однією правильною. Переважна більшість хлопців правильно відповіла на 4 питання із 8.

Далі хлопці повинні були відчути себе в армії. В залі вимкнули світло й анонсували конкурс купальників. Однак, не все так просто. Учасники мали за 45 секунд (доки горить сірник) повністю вдягнутись і виглядати охайно. У кого краще вийшло – вирішувало журі.

Наступне змагання – спортивне. Для проходження цього етапу хлопцям потрібні були помічниці. Разом, у тандемі, народ стрибав через велику «скакалку». Тут переміг справжній спортсмен – баскетболіст Костя (10 стрибків), другим став турист Коля (7 стрибків), а третім – КВНщик Вова (4 стрибки).

Завершувало конкурсну програму змагання зізнань «8 Березня». Учасники зізнавались членам журі у коханні та вітали прекрасних жінок зі святом, даруючи красиві троянди.

Поки журі виставляло бали, підводився загальний рейтинг, Аліса Дроботя (хазяйка «Фантому») вручила кожному учасникові золотий лавровий вінок у окремих номінаціях. Потім всім учасникам вручили подарунки від спонсорів заходу… Всі затамували подих в очікуванні загального рейтингу й оголошення результатів… І ось нарешті – із результатом 50 балів кращим «нумо хлопцем»-2013 став Костянтин Костенко! Опісля оголошення результатів, загальних вітань, фото і обіймів, була дискотека до ранку.

Ніхто не залишився без уваги і подарунків, усі отримали шикарну дозу оптимізму і чудового настрою. І попрощались до наступного року, коли нові учасники будуть не менш харизматичними і так само завойовуватимуть жіночі серця, а також даруватиму свято. І нехай вони не зовсім схожі на принців, не ідеальні і мають багато «таракашків» в голові – ми, жінки, все рівно їх любимо і цінуємо. Бо ж, що ми без них? Як власне і вони без нас!
Джерело: Олександра Артюхіна , Закарпатская лига КВН