Інститут іноземної філології УжНУ познайомився з абітурієнтами

«Ви ще не в Інституті іноземної філології? Тоді ми йдемо до Вас!» – з таким девізом представники кафедри англійської філології УжНУ розпочали агітаційні заходи вступної кампанії та вирушили на зустрічі з учнями місцевих загальноосвітніх навчальних закладів (зокрема Ужгородського багатопрофільного ліцею-інтернату, гімназії м. Ужгород, Лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка, ЗОШ № 5 та ін.).

Найактивніші студенти разом з викладачами підготували презентації та короткий інформаційний екскурс з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з одним із найпрестижніших серед інститутів і факультетів УжНУ.

Студенти із задоволенням представили відділення англійської філології, поділившись враженнями про навчальний процес і активне студентське життя, охоче відповідали на всі запитання. Школярі виявилися допитливими та свідомими. Найбільше випускників цікавив прохідний бал для вступу на державне замовлення, можливість стажування за кордоном та перспективи працевлаштування після отримання диплому ІІФ, оскільки більшість майбутніх студентів бачать себе перекладачами та топ-менеджерами провідних українських та зарубіжних компаній.

Своєю чергою, представники сильної статі цікавилися, чи насправді в Інституті іноземної філології навчаються найгарніші дівчата Ужгорода і обіцяли особисто посилити захист баскетбольної та гандбольної команд Інституту. Загалом усі залишилися задоволеними і домовилися про нові зустрічі уже в Інституті іноземної філології.

Джерело:  УжНУ