На Тячівщині зловила чоловіка, який вирізав родину на Рівненщині

У селі Терново Тячівського району Закарпатської області правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, який у суботу, 9 березня, ввечері в селі Рокитне на Рівненщині вбив свою тещу та її літніх батьків.

“Після скоєння вбивства він утік з Рівненської області й спробував переховуватися аж на Закарпатті. Тут у Тячівському районі, в селі Терново, в його дружини є будинок, залишений у спадок батьком. Там він і ховався”, – розповідає Олександр Маханець з Тячівського райвідділу міліції.

Закарпатські правоохоронці оперативно встановили адресу за якою переховувався втікач. Його затримали на другий день після скоєного вбивства.

“У неділю ввечері правоохоронці під’їхали до будинку, де переховувався втікач. Операція затримання була настільки блискавичною, що в зловмисника не залишалося жодних шансів утекти. Підозрюваного доставили в Тячівський райвідділ міліції, де він зранку наступного дня зізнався у скоєнні потрійного вбивства на рідній Рівненщині. До речі, у Терново вбивця привіз і дружину з двома малолітніми дітьми, буцімто провідати родичів. Звісно, про вбивство матері, дідуся та бабусі вони навіть не здогадувалася”, – пояснюють в Тячівському райвідділі міліції.

У понеділок, 11 березня, ввечері затриманого доставили в Рівне. У міліції кажуть, що підозрюваний раніше не був судимий. Притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство.

“Встановлено, що вбивство трьох людей він скоїв з корисливих мотивів. Знаючи про гроші, які мала родина. Він спланував цей злочин. До їх будинку прийшов ввечері в масці. Гроші вимагав, змінюючи голос, аби рідні не впізнали його. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За умисне вбивство трьох осіб йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років, або й довічне ув’язнення”, – зазначає Олена Дудко із сектора зв’язків з громадськістю Рівненської обласної міліції.

Нагадаємо, що в суботу, 9 березня, ввечері в селі Рокитне Рівненської області місцевий 24-річний мешканець зарізав 45-річну тещу її 74-річну матір і вбив її 79-річного батька. У загиблих були численні ножові поранення шиї, облич і грудей. Після того чоловік викрав з їх дому 12 тис. гривень і втік на Закарпаття.

gazeta.ua