Прокуратура контролює розслідування щодо побиття заступника Чопського міського голови

Ужгородською міжрайонною прокуратурою забезпечено контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого Ужгородським РВ УМВС України в Закарпатській області за фактом побиття заступника Чопського міського голови.

Як зазначив, Ужгородський міжрайонний прокурор Іван Цар, 7 березня до Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік побив заступника Чопського міського голови, біля під’їзду будинку де вона проживає. Нападник, спочатку наніс їй удар рукою по обличчю, від якого вона впала на підлогу, після чого завдав декілька ударів ногами по тілу та зник місця пригоди.

Як, потім повідомила потерпіла, протягом останнього тижня вона бачила цього чоловіка декілька разів поряд зі своїм будинком. Вказана особа віком приблизно 25 років, зріст близько 175 – 178 см., спортивної тіло будови, на голову одягнутий капюшон куртки, який частково приховував обличчя.

Потерпілу, каретою швидкої допомоги доставлено в обласну клінічну лікарню м. Ужгород для надання медичної допомоги та проведення обстеження.

7 березня, Ужгородським РВ УМВС України в Закарпатській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачене ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Ужгородська міжрайонна прокуратура здійснює процесуальне керівництво за ходом досудового розслідування даного провадження.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення особи, а також очевидців вказаної події, повідомили “НЕДІЛІ” у прес – службі прокуратури області.

http://nedilya.net