Балога: Україна в передреволюційному стані

Позафракційний народний депутат, екс-глава МНС Віктор Балога переконаний, що країна в передреволюційному стані.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Зараз в країні склалася класична ситуація, коли низи не можуть, а верхи – не хочуть. Або навпаки. І перше, і друге означає передреволюційний стан”, – написав він.

Окрім того, він додав, що “далі працювати в такому парламенті, за таких політичних реалій немає сенсу. Коли у депутатів на “гоп-стоп” забирають мандати, робота Верховної Ради виглядає як танець на краю прірви: місця мало, але спробувати можна. І ніхто не застрахований від того, що зірветься в безодню”.

“І до краю прірви прийшли не ми самі. Депутатів туди загнали силою, і зараз змушують танцювати. І якщо чиїсь рухи не сподобаються – йому допоможуть швидше зіткнутися з дном. Ми цього хочемо? Відповідь — ні, – переконаний Балога. – Панове, оголошене сьогодні – це не акція громадянської непокори. Це партійна бюрократія, занурена в комфорт! Активний опір передбачає безперервність. Інакше не варто і починати”.

“Особисто готовий до всього. Не готовий лише танцювати на краю прірви по команді хореографів, яких не сприймаю”, – сказав він, додавши, що пропонує щирість.

gazeta.ua