На Закарпатті відзначають 165 річницю революції в Угорщині

Сьогодні, 13 березня на запрошення Генерального Консула Угорщини в місті Ужгороді Йожефа Бачкаі голова Закарпатської обласної ради Іван Балога взяв участь в урочистому прийомі з нагоди з нагоди 165 річниці революції та визвольної боротьби 1848-1849 років.

Урочистий офіційний прийом в дипломатичному відомстві сусідньої держави проводиться традиційно в найбільше державне свято Угорщини. Цього дня сюди навідуються офіційні представники місцевої влади Закарпатської області та сусідніх регіонів.

Від імені депутатського корпусу, громади області з нагоди державного свята угорських дипломатів привітав голова обласної ради Іван Балога. Насамперед він побажав процвітання угорському народові, а також зміцнення добросусідських відносин між нашими країнами. Голова ради відзначив як позитив той факт, що Угорщина була і залишається надійним лобістом євроінтеграційних прагнень України.

Також Іван Балога висловив подяку послу Угорщини в Україні Міхаю Баєру, Генеральний консулам Угорщини в Ужгороді Йожефу Бачкаі та в Берегові Ішвтану Тоту за активну участь у житті регіону та значний внесок у зміцнення дружби між нашими народами.

http://zakarpat-rada.gov.ua