В Іршаві міліціонера покусав колишній убивця

34-річний чоловік свого часу відсидів у в’язниці 10 років за вбивство. В Іршавському районі Закарпаття чоловік покусав працівника міліції. Про це повідомили в прес-службі МВС. Я

к повідомляється, до місцевого райвідділу звернулася жителька села Лоза, яка повідомила, що в їхньому закладі буянить п’яний відвідувач. На місце події виїхали правоохоронці, які запропонували хулігану заспокоїтися. Але той абсолютно розпоясався і не реагував на зауваження правоохоронців. Більш того, він сам став чіплятися до міліціонерів.

Хулігану запропонували проїхати в лікарню для визначення ступеня сп’яніння, і попередили, що у разі непокори до нього будуть застосовані заходи фізичного впливу і спецзасоби. Коли і це не подіяло, на бешкетника надягли наручники й повели в службовий автомобіль. Однак навіть це його не заспокоїло.

На вулиці, біля службового авто, хуліган несподівано завдав удару ногою водієві автомобіля, старшому сержантові міліції, відірвав шеврон на куртці лейтенанта міліції, а потім вкусив за руку дільничного – капітана міліції.

Нарешті чоловіка втихомирили і доставили в районну лікарню, де було встановлено, що в крові затриманого – три проміле алкоголю. Незабаром фігуранта справи доставили в райвідділ. Виявилося, що 34-річний чоловік свого часу відсидів у в’язниці 10 років за вбивство.

http://tsn.ua