Закарпатським антимонопольникам визначили пріоритети роботи на рік

Для обласних відділень Антимонопольного комітету України визначено пріоритетні ринки на 2013 рік

Протягом 2013 року Закарпатське обласне відділення, разом з іншими відділеннями АМКУ, зосередять увагу під час виконання своїх повноважень щодо захисту та розвитку конкуренції на соціально важливих ринках.

Йдеться, зокрема, про дослідження ринків реалізації лікарських засобів; підключення об’єктів містобудування до інженерних мереж електро-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення; збору, вивезення, перероблення та захоронення побутових відходів; супутніх послуг при наданні адміністративних послуг; ритуальних послуг.

Також, у 2013 році Відділення здійснюватиме постійний моніторинг послуг надання в оренду земель сільськогосподарського призначення усіх форм власності.

Крім того, у зв’язку з проведенням досліджень вищезазначених ринків, протягом 2013 року Відділенням запланована низка круглих столів з представниками бізнесу та громадськості з метою обговорення стану конкуренції на визначених пріоритетними ринках, підвищення відкритості цих ринків зняття невиправданих бар’єрів для ведення бізнесу.

Про це  повідомили в прес-службі Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.