Начальник Мукачівської міліції слухав проблеми громадян

Спілкування громадян з керівництвом мукачівської міліції є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням.

Для того, щоб люди могли обговорити свої проблемні питання чи отримати необхідну інформацію, пов’язану з діяльністю підрозділу, в міськвідділі була проведена чергова «пряма телефонна лінія» з начальником Мукачівського МВ полковником міліції Василем Швендою.

Так, протягом години відбувалася пряма телефонна лінія, під час якої Василь Михайлович відповідав на запитання громадян. Переважно місцевих мешканців цікавили питання щодо охорони громадського порядку, особливо у вечірній час, встановлення знаків дорожнього руху, діяльність дільничних інспекторів міліції та ін.

Відтак, мешканця вул.Сорочої в м.Мукачеві цікавило питання встановлення обмежувальних знаків у русі. П.Юрія хвилює, що на цій ділянці шляху немає жодного знаку обмеження швидкості для автомобілів, адже цією дорогою постійно проїжджають окрім легкових автівок і великогабаритні вантажівки. Також мукачівець у телефонній розмові з начальником міліції висловив прохання мешканців вулиці встановити хоча б один пішохідний перехід, адже вулиця густозаселена, а спеціально відведеного місця, аби перетнути її – нема.

Начальник міського відділу запевнив мешканця вул.Сорочої, що дане питання буде обов`язково розглянуте і спільно з місцевою владою прийняте рішення щодо встановлення відповідних дорожніх знаків.

Ще одне питання, з якими звернулась п.Галина до начальника міського відділу – це порушення тиші у вечірній час у найбільшому спальному мікрорайоні міста – «Росвигові». Як повідомила жінка, під вікнами багатоповерхівок збираються молоді люди, гучно слухають музику, розпивають спиртне та палять. Мукачівка висловила прохання посилити патрулювання нічними вулицями їхнього мікрорайону.
З подібним запитанням звернувся п.Іван з іншої частини Мукачева. Чоловік також повідомив про компанії молодиків, які шумлять у дворі школи.

На всі питання, які хвилювали мукачівців, Василь Михайлович надав обґрунтовані відповіді та правові консультації. Загалом, до проведення прямих телефонних ліній з населенням начальник мукачівської міліції ставиться відповідально та зацікавлено, так як вважає такі заходи вкрай корисними і потрібними як правоохоронцям, так і громадянам.

Джерело: Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС