В Свято-Успенському жіночому монастирі села Домбоки – нова настоятелька

Відповідно до рішення Священного Синоду Української Православної Церкви, що відбувся 15 березня у синодальному залі резиденції Предстоятеля УПЦ у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, настоятелькою Свято-Успенському жіночому монастирі с. Домбоки Мукачівського району стала насельниця монастиря – монахиня Єкатерина (Іванчо).

У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира прослухали рапорт Преосвященного архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора про призначення на посаду настоятельки Свято-Успенського жіночого монастиря Мукачівської єпархії Української Православної Церкви (с. Домбоки Мукачівського району Закарпатської області) монахині Єкатерини (Іванчо) з возведенням в сан ігумені та возложенням наперсного хреста за посадою.

Синод ухвалив призначити на посаду настоятельки Свято-Успенського жіночого монастиря Мукачівської єпархії Української Православної Церкви (с. Домбоки Мукачівського району Закарпатської області) монахиню Єкатерину (Іванчо) з возведенням в сан ігумені та возложенням наперсного хреста за посадою.

http://www.m-eparchy.org.ua