15-річна дівчина почала народжувати на уроці, не розуміючи, що з нею відбувається

У Ширяївському районі Одеської області 9-класниця ледь не народила на уроці. Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело в управлінні охорони здоров’я Одеської обласної держадміністрації.

За його словами, 15-річна жителька села Качурівка на початку березня почала народжувати на уроці, не розуміючи, що з нею відбувається. Школа знаходиться в сусідньому селі Чогодарівка.

«Неповнолітня поскаржилася на біль у животі вчительці, з подачі якої до школи запросили матір дитини. Вона й відвела доньку до лікарні, де лікар констатував передпологові перейми», – сказало джерело. Ні вчителі, ні батьки юної породіллі не підозрювали про вагітність школярки.

Не виключено, що це викликано фізіологічними особливостями 9-класниці. «Вона – маленька, худенька», – сказало джерело. За його даними, школярка народила здорову дівчинку. Встановлений і батько немовляти, від дитини він не відмовляється. Породілля з багатодітної сім’ї. Водночас, у Ширяївській райадміністрації не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

До Чогодарівської сільської ради кореспонденту УНІАН додзвонитися не вдалося – не відповідав службовий телефон.

unian.ua