Через ремонт переходу “Загонь”, на кордоні з Угорщиною будуть черги

У період реконструкції на угорсько-українському автомобільному переході “Загонь” (український – “Тиса”), що проходитиме до кінця червня, пропуск транспорту здійснюватиметься у зміненому режимі.

Про це повідомило Національне податково-митне управління Угорщини (Nemzeti Adо- еs Vаmhivatal – NAV), передає власний кореспондент УКРІНФОРМу в Угорщині.

“NAV інформує подорожуючих, що з середини березня до кінця червня 2013 року на автомобільному прикордонному переході “Загонь” здійснюватиметься реконструкція інфраструктури, тому як на в’їзді, так і на виїзді із країни очікується перекриття автошляхових смуг”, – йдеться у повідомленні NAV.Оскільки через перекриття автомобільних смуг очікується накопичення черг автотранспорту і пропуск автомобілів у цей період буде здійснюватися на переході “Загонь” у зміненому в залежності від ходу робіт режимі, угорська податково-митна служба рекомендує використати для перетину кордону інші прикордонні переходи.

Для легкового автотранспорту альтернативним для перетину угорсько-українського кордону є переходи “Ловня” (“Дзвінкове”), “Барабаш” (“Косино”), “Берегшурань” (“Лужанка”), “Тісобейч” (“Вилок”).Для вантажного транспорту іншої альтернативи переходу “Загонь” на угорсько-українському кордоні немає.

Угорська податково-митна служба звертається з проханням до тих, хто все-таки наважиться їхати через перехід “Загонь”, слідкувати і дотримуватися змінюваних правил перетину кордону і бути готовими на тривалу затримку.

Джерело:  УКРІНФОРМ