Закарпатець вирізав родину за 12 тисяч гривень

23-річний Олександр Лощиць із села Терново Тячівського району Закарпаття заради 12 тис. грн зарізав тещу 45-річну Віру Бугу та її батьків 79-річного Василя і 74-річну Варвару Рудніків.

Олександр співмешкав із 21-річною Юлією Бугою, донькою Віри. Виховували 2-річного сина і 1,5-річну доньку, однак не розписувалися. Жінка отримує допомогу як мати-одиначка, чоловік перебивався тимчасовими заробітками. У грудні поїхали гостювати до тещі в райцентр Рокитне на Рівненщині. Олександр дізнався, що теща має заховані 12 тис. грн. Увечері 9 березня вирізав родину, і з дружиною, дітьми та грошима повернулись до Тернового. Дружині про вбивство не казав.

— У нас усе село не може заспокоїтися, — каже сільський голова Рокитного Петро Гончар. — З вигляду зять нормальний, спокійний. Василя й Варвару я знав багато років. Вони отримували пенсії, обробляли город, тримали курей та поросят. Тільки корови вже не було, бо Варвару паралізувало. Виховали трьох доньок, зараз усі заміж повиходили, з ними залишилася тільки Віра.

Олександра затримали за кілька днів. Він пояснив, що теща не віддала б грошей добровільно. Йому загрожує довічне ув’язнення.

gazeta.ua