На угорській митниці замінять кабінки для працівників митно-прикордонного контролю

Вчора (21.03.13) Чопська митниця отримала офіційного листа з Північно-Альфельдського головного регіонального директорату з митного та фінансового контролю Національної податкової та митної служби Угорщини, в якому колеги інформують про розпочаті роботи з оновлення спільного пункту пропуску «Чоп-Загонь».

Відтак, на угорському боці на вантажних та пасажирських смугах будуть замінені модулі (кабінки), в яких проводять оформлення та контроль поліцейські і митні служби.

«Враховуючи необхідність якісного здійснення робіт, деякі смуги доведеться перекривати. Перекриття смуг буде здійснюватись частково та за напрямками на в’їзд-виїзд. У зв’язку з перекриттям смуг зменшиться пропускна спроможність пункту пропуску, що може призвести до виникнення черг.

Орієнтовна дата закінчення зазначених робіт до 31.05.2013», – йдеться у повідомленні.

Тож, інформуємо громадян та інших зацікавлених осіб для уникнення тривалого часу проходження митно-прикордонного контролю та оформлення на угорській стороні, скористатися іншими пунктами пропуску. Для легкового автотранспорту альтернативним для перетину угорсько-українського кордону є переходи: “Ловня” (“Дзвінкове”), “Барабаш” (“Косино”), “Берегшурань” (“Лужанка”), “Тісобейч” (“Вилок”).

Прес-служба Чопської митниці