У Мукачеві пройде весняний концерт “Шедеври”

Цікава різноманітна програма, шедеври класичної та сучасної музики.

У концерті беруть участь: артисти Закарпатської обласної філармонії Мирослава Швах-Пекар(вокал), Діана Гавата(віолончель), а також Trio DO.M.A.- Вікторія Алмаші(фортепіано), Сергій Добош(скрипка), Євгеній Мусієць(баян) та інші.

Додаткова інформація та замовлення квитків за тел.: 099 22 43 197 (Вікторія).

П’ятниця, 22 березня

Початок о 17.30

Тріо Do.M.A. (Добош-Мусієць-Алмаші) утворилося, як наслідок співпраці музикантів добре відомих у Мукачеві та за його межами. У складі колективу талановиті та неординарні особистості – Сергій Добош (скрипка), Євген Мусієць (баян) та Вікторія Алмаші (фортепіано, клавішні). Всі учасники тріо самі по собі є концертуючими виконавцями та лауреатами міжнародних конкурсів, але вирішили поєднати різноманітність звучання та можливостей своїх інструментів, щоб донести до якнайширшого кола любителів музики, найкращі мелодії та композиції, що гідні любові мільйонів.

У репертуарі твори зі скарбниці шедеврів «золотої класики» (Вівальді, Бах, Альбіноні, Брамс, Рахманінов, Сарасате. Паганіні а ін.), а також яскраві, виразні, талановиті та змістовні композиції сучасних авторів (П’яцоли. Вільямса. Дербенко, Моріконе та ін.)

Джерело: Оргкомітет