В Ужгороді відбувся І тур обласної спартакіади серед держслужбовців

У суботу, 23 березня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся І тур обласної спартакіади серед держслужбовців.Учасників змагань привітав голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

На традиційну обласну спартакіаду серед державних службовців з’їхалися 20 команд з усіх районів краю. Майже 300 працівників облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, посадові особи органів місцевого самоврядування змагалися у спортивній вправності.

У І етапі обласної спартакіади учасники виборювали призові місця у таких видах спорту, як:футзал, настільний теніс, шахи та шашки.

Розпочалися змагання з футбольного матчу між збірною командою працівників облдержадміністрації та збірною райдержадміністрацій області. Рахунок у грі було відкрито наприкінці першого тайму – гол забив керівник краю Олександр Ледида. У підсумку матч завершився із розгромним рахунком – 5:0 на користь збірної обласної адміністрації.

Загалом ж, за підсумком спартакіади було визначено переможців у загальнокомандному заліку. У змаганнях із шашок кращими стали держслужбовці Великоберезнянського району, у шахи найвправніше зіграли учасники з Виноградівського району. Перемогу у змаганнях з настільному тенісу здобув Свалявський район. У найгострішому протистоянні – змаганнях з футзалу впевнену перемогу здобула команда обласної державної адміністрації, вигравши з рахунком 2:0 у минулорічних переможців -командиз Воловецього району.

– Такі змагання демонструють нам лідерські якості, наполегливість державних службовців, – зазначив під час вручення нагород Олександр Ледида. – Переконаний, що прагнення перемогти та спортивний запал допомагатимуть Вам і у повсякденній роботі.

Наступний етап обласної спартакіади серед державних службовців відбудеться вже влітку, 22 червняу місті Хуст на стадіоні «Авангард».

Прес-центр ОДА