Жителі Ужгородщини спілкувались з міліцією

Днями в адмінбудинку Ужгородського міського відділу міліції прийом громадян провів заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Михайло Немеш.

Поспілкуватися, розповісти про свої біди і проблеми, зрештою, звернутися за порадою до заступника начальника УМВС, а також отримати відповіді на питання, що стосуються правоохоронної діяльності, прийшли близько десятка громадян.

До проблеми кожного відвідувача Михайло Федорович підходив індивідуально, намагаючись прийняти найбільш правильні і необхідні заходи для її вирішення.

Спектр запитань, з якими прийшли на прийом ужгородці, був різноманітним.

Зокрема, пан Іван цікавився, яка процедура поновлення документів, що посвідчують особу, після їх втрати. Заступник начальника обласного управління роз’яснив йому, що потрібно зробити для поновлення і куди звернутися.

Наступною до полковника міліції навідалася ужгородка пані Марія. Вона скаржилася на своїх сусідів, які постійно заважають їй відпочивати. Полковник міліції запевнив громадянку, що дільничні здійснять перевірку вказаних фактів у найкоротший термін і це питання буде вирішено. За результатами перевірки їй буде повідомлено у встановлені законом строки.Ще одна жителька Ужгорода прийшла поскаржитися на тяганину у кримінальному провадженні. Через власну необачність вона стала жертвою шахрая. Жінці надано відповідну інформацію стосовно ходу досудового розслідування та поінформовано про спрямування у найближчий час матеріалів до суду.

Ужгородець пан Василь не задоволений ходом розгляду його заяви. Михайло Федорович попросив прийти наступного тижня до нього на прийом і пообіцяв до того часу витребувати матеріали по заяві та розібратися з ними.

Питання, які ставилися громадянами, у більшості своїй були вирішені під час прийому, за рештою будуть проведені ретельні перевірки та прийняті відповідні рішення,- запевнив полковник міліції.
Спілкуючись із ужгородцями, Михайло Немеш наголосив на необхідності побудови міцних взаємовідносин між громадськістю та працівниками міліції. Адже, переконаний, лише довіра населення сприятиме підвищенню ефективності роботи правоохоронців.

Крім основного запланованого заходу – прийому громадян, Михайло Федорович зустрівся з особовим складом ужгородської міліції, аби підвести підсумки оперативно-службової діяльності Ужгородського МВ УМВС. Під час зустрічі з особовим складом, заступник начальника обласного управління внутрішніх справ зупинився, зокрема, на питанні роботи міліції в умовах нового Кримінально-процесуального законодавства. На закінчення полковник міліції Михайло Немеш звернув увагу працівників ужгородської міліції на неухильне дотримання дисципліни та законності.

Джерело: Людмила Феєр, Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області