“Журналіст року” у Закарпатті Лариса Липкань та її програма «Клатч»

На заключному засіданні Експертної Ради у вівторок, 26 березня було оголошено  переможця  у номінації «ЗМІ, журналіст».

За підсумками голосування, перемогу у цій номінації здобула журналіст, автор програми «Клатч» Лариса Липкань та колектив програми.

Перший закарпатський жіночий телевізійний журнал «Клатч» виходить щомісяця в ефірі ТРК «Даніо» (21-й канал) та дублюється на кабельних мережах Закарпаття .

«Проект для жінок, про жінок і не тільки» – так охарактеризували своє «дітище» його автори, який, втім, залюбки дивляться й ті, кому, на перший погляд, ніякого діла немає до суто жіночих тем.

На сторінках «Клатчу» з’являються сюжети про світське життя Закарпаття, благочинні акції, здоровий спосіб життя, рекомендації щодо пошуку роботи, розповіді про цікавих колекціонерів, людей з незвичайними хобі чи іменами.

Оригінальна нестандартна подача матеріалів – заслуга оператора і режисера Галини Ларіонової. Обличчя програми – ведуча Ольга Бартєнєва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що щороку на звання «Лідер року» висуваються кращі підприємства краю, фінансові установи, туристичні фірми та готельні комплекси, навчальні, медичні, оздоровчі заклади, засоби масової інформації і, звісно ж, люди – ті, хто має серйозний вплив на громадсько-політичне життя області.

Церемонія нагородження запланована на 5 квітня у місті Ужгороді.

https://zakarpatpost.net